Hvem er vi?

GastroRanking.com er den største internet restaurant komparator, hvor de bedste tilbud på forskellige booking hjemmesider indsamles og vises sammen med brugeranmeldelser og vurderinger fra restauranter på netværket.

Vores mål er at være referenceportalen, hvor brugerne nemt kan finde og på ét sted, alle de meninger, der handler om restauranter og booker til den bedste pris.

Vi analyserer mere end 45 mapper og sociale netværk og er til stede i 4 lande som Spanien, Frankrig UK og Italien. Vi vil snart begynde ekspansion gennem Latinamerika.

logoer på de websteder, der konsulteres

Vi har i alt 25.568 restauranter i hele Spanien og indeksere mere end 4.530.573 af anmeldelser og anmeldelser, filtrering og analyse af falske og gamle anmeldelser og identificere de mest nyttige og virkelige. Endelig klassificerer vi restauranter efter by og efter type køkken baseret på udtalelser fra hele netværket.

Vi er et ungt team med stor erfaring i internet-projekter. Vi tilslutter os illusionen og passionen ved at arbejde på et nyt forretningsprojekt på internettet, med den erfaring, der er akkumuleret i store kommunikationsgrupper og med den baggrund, der er indsamlet i andre StartUps, som vi har arbejdet på tidligere.

Vores kontorer er placeret i:

Calle Mayor, 6

28013 Madrid ESPAÑA
Via Vittorio Veneto, 87

Arona 28041 ITALIA