Fantastic place. As soon as you walk in the door, you feel the fantastic atmosphere and at the same time calmness in the room.
Skilled and competent waiters who are always aware of whether you are missing something, without it being too much.
The food was small works of art and a huge taste experience.
And if you buy a wine menu, you get wine to match each dish. It was a great experience in itself.
The place is highly recommended.
Thank you so much for a fantastic evening.
Heidi Jensen
.
02 marts 2024
10,0
Great experience, thank you very much for a wonderful experience 😍😍
Bo Zangenberg
.
25 februar 2024
10,0
Super delicious food, service with a smile and a laugh. Very good.
Lotte Petersen
.
20 januar 2024
10,0
A completely fantastic experience. 😊
Merete Andersen
.
22 december 2023
10,0
En totaloplevelse hvor alt spillede sammen 👍
Merete Sørensen
.
12 november 2023
10,0
Lækre lokaler i bymidten i Næstved , smagfuldt indrettet, venlig betjening og maden var bare perfekt , det kan kun anbefales.
JanK308
.
09 november 2023
8,0
Fantastisk frokost. Yderst lækkert i passende portioner. Service helt i top og lækre omgivelser. Bestemt et besøg værd og jeg kommer igen.
Torben Simonsen
.
23 oktober 2023
10,0
Dejlig mad, god betjening. Personalet ved hvad de snakker om.
Susanne Bjergfelt
.
21 oktober 2023
10,0
Næstveds bedste spisested. Dyrt, men alle pengene værd.
Kasper Zürcher
.
16 oktober 2023
10,0
En hyggelig middag før en tur i Ridehuset til koncert skal indledes med lidt godt at spise. Valget faldt på B-spis, som skulle være tænkt til at være et lokalt fyrtårn.
Vi kom hurtigt på plads og fik bestilt en tre retter og en hovedret. Hertil et godt glas spansk hvidvin, der kunne bære os igennem hele vejen.
Hurtigt kom forret og hovedretten i form af lækker fisk. Det blev til hovedret med stegt torsk, kantareller, spæde gulerødder og fiskefume med let fennikelsmag. Forretten var dampet stykker af helleflynder belagt med syltet græskar og lækker sauce på gulerod spiced op med et blidt stænk af chili.
Til tre retters hovedret kom et lækkert stykke duebryst indbagt med spæk og duelever, hertil syltede bær og rødbede omkranset af lækker vildtsky tilsmagt med Madeira.
Desserten som rundede menuen af bestod af en lidt tør chokolademousse toppet med sorbet og sauce af brombær.
Indtil nu ville en anmeldelse af denne slags mad udløse en topanmeldelse med 5 ud af 5 mulige, men…..
Når der serveres menu og a la carte til samme bord, må det forventes, at det bærende element, i dette tilfælde hovedretten, times til at serveres nogenlunde sideløbende. Derved kan gæsterne nyde denne del af måltidet sammen.
På B-spis serveres menuens forret sammen med a la carte hovedretten. Derved kan gæsten, som har valgt a la carte, vurdere om retten skal spises, imens den er varm eller om man skal trække tiden og derved få en stor del af fornøjelsen som kold anretning.
Dette dilemma udvider B-spis så med at indlægge en pause på 40 minutter imellem menuens forret og hovedret.
Vores besøg udløser en regning på lige under 1000,- kr. . Efter vores mening er det faktisk til den lave side, set i forhold til madens flotte niveau på tilberedning og sammensætning, men…
Portionerne var simpelthen så små, at vi havde lidt svært ved at finde en passende grimasse. Hovedrettens torskefilet var ikke i nærheden af 100 gram. Menuens helleflynderfilet og duebryst kyssede måske 100 gram tilsammen, hvis spæk og lever kom med på vægten.
Så er 1000,- kr. lige pludselig en god slat penge.
Med en præstation, som denne, går en anmeldelse af lækker mad på højt niveau fra “fremragende” til “gennemsnitlig”
Cheffonseca
.
15 oktober 2023
6,0