13/03/2025: delicious food, nice service, good atmosphere, big portions
29/01/2025: CHINA PALACE RESTAURANT.
“DETTE ER NU DEN BEDSTE KINESISKE
RESTAURANT I KØBENHAVN”
Vester Farimagsgade 1-3, 1606 København V.
Tel. 33 32 80 56
Åbningstider:
Alle dage 12:00 - 22:00
www. chinapalace-cph.dk
Anmeldt 29. JANUAR 2025.
KUN ORIGINAL KINESISK KVALITETSMAD HER.
INGEN BUFFET ! .
Der er desværre alt for mange kinesiske restauranter i København,
i Danmark o.a. lande, hvor maden står og bobler hele dagen og og mister smag. God kinesisk mad skal (traditionen tro) ALTID laves med det samme, her og nu. HER PÅ DENNE KINESISKE RESTAURANT BLIVER MADEN LAVET I KØKKENET MED DET SAMME, NÅR DEN ER BESTILT.
LIDT OM DEN BEDSTE MADS HISTORIE:
Kinesisk mad (når den er original) er den bedste mad i verden. Det
sagde Marco Polo (1254 - 1324) også, da han fra Kina hjemførte
kinesiske nudler til Italien, hvor man elskede dem, adopterede dem og
kaldet dem for spagetti eller pasta. Og så opstod det Italienske køkken.
Og da princesse Catharine Medici (1519 - 1589) fra Firenze giftede sig med den Franske kong Henri II, og blev dronning, så tog hun Italiens 800 bedste kokke med sig til Frankrig. Herved igen fusion og herved opstod det Franske køkken, som vi alle kopierer det den dag i dag.
HVEM ER JEG DER SKRIVER DETTE?
Jeg er voksen og har kendt til kinesisk mad siden jeg var 6 år (i over 70 år).
Jeg har boet i England/London; Chicago/USA og Tokyo/Japan i 11 år, samt rejst over hele verden (inkl Kina og Hong Kong) som musikprofessor og solist utallige gange siden 1972.
JEG KENDER VERDEN OG DENS MAD.
Og derhjemme er jeg er den der laver maden daglig, til min Asiatiske hustru og familie. For jeg elsker god mad og at tilberede god mad, fra Japan, Kina, Italien, Frankrig, Indien, Thai, o.s.v.). Og kinesisk mad er min favorit", for det er det bedste når det er tilberedt korrekt !!!!!
Ja, jeg har også studeret kinesisk madlavning på kurser hos nogle af de bedste mesterkokke fra Kina. I 1911 vandt jeg 1st pris i kinesisk madlavning og jeg vandt over professionelle kinesiske kokke der fløj ind til dette kursus for at deltage. De kom fra Singapore, Hong Kong, Kuala Lumpur, Bangkok, Taiwan, o.a. lande i Asien, for at deltage i dette specielle madkursus i regi af en verdensberømt Michelin chef fra Kina: "kunesten at lave original kinesisk mad på højeste niveau".
OM CHINA PALACE KINESISK RESTAURANT.
Vester Farimagsgade 1-3, ( 4 min. gang fra Vesterport tog-Station, og Verstebrogade).
Top klasse Kinesisk mad (ingen buffet og den slags turist-fis. Kinesisk mad SKAL være frisk og tilberedt "her og nu").
Jeg har kendt denne fremragende Kinesiske restaurant siden den startede for over 10 år siden. Ejererne er et Kinesisk ægtepar, der begge taler Dansk, Engelsk og Kinesisk. Manden står i køkkenet og hustruen tager sig af selve restauranten. Top kvalitet begge steder.
DER ER FLERE HOVED-KATEGORIER I KINESISK MAD:
1) FORSKELLIGE SUPPER.
2) DIM SUM.
FORRETTER (Siumai, Hargao, Dumplings,Forårsruller, o.s.v.
3) NUDLER, NUDELSUPPER.
4) RIS, RISRETTER.
5) KYLLINGERETTER,
6) OKSEKØD.
7) SVINEKØD.
8) AND. & PEKING AND.
9) SEAFOOD.
10) VEGETAR / VEGETAR-RETTER.
11) TOFU.
12) ÆGGERETTER.
13) DESSERTER.
14) TEA & KAFFE. KINESISK TEA.
15) ALLE DRIKKEVARER.
DIM SUM (betyder "hjertets fryd" på Kinesisk).
Det er de verdenskendte små dampede og forskelligartede lækkerier i forskelligt kød, sea food og grøntsager, som er tilberedt på den specielle kinesiske måde at dampe på. LÆKKER OG SUNDT!.
Se fotos på det fremragende menukort og vælg herfra.
DIM SUM kan dyppes i enten soyasauce, black vinagre, eller ens egen blanding evt. med chille sauce. Sådan gør man i Kina.
FORSLAG TIL MAD FRA MENU'en SOM ANBEFALES.
Hvis I er 2 personer, vælg 3-4 DIM sum retter, samt 2 hovedretter, og en let dessert.
EN MENU,
eller selv-sammensat VÆLG HERFRA.:
SUPPE:
NR. A1. HØNSEKØD-SUPPE, eller NR. A3. WAN-TAN SUPPE.
HOVEDRET (vælg fra denne liste eller fra menukortet):
NR. E5. KYLLING med sur/sød sauce.
NR. E3. KYLLING med cashew nødder.
NR. F1. OKSEKØD med grøntsager i en let karry sauce.
NR. G1 SVINEKØD MØRBRAD.
NR. S1. STORE KONGEREJER.
NR. H1. AND, med tilbehør.
Eller hvad som helst fra menukortet som lysten begærer…
Der er åbent fra frokost kl. 12:00 hver dag og der lukkes kl. 22:00.
Man kan bestille bord på tel. (+45) 33 15 16 07.
Der kan være lidt varmt til frokost (12:00-15:00) på visse sommerdage, eller
få en anbefalet siddeplads i den store dejlige restaurant.