Cafe Olai Helsingør

8,2

Basado en 780 opiniones encontradas en 2 webs


8.2
7.2
7.2
7.2

Tendens

11
Af det 213
hos Helsingør

Gæsterne kommenterer deres retter af...

Score og anmeldelser

We had a wonderful experience at Cafe Olai! We stumbled upon it after traveling to Helsingør to visit the Kronborg Castle. It is a great place for travelers to try traditional Danish dishes in a very cozy and inviting atmosphere. The staff was very knowledgeable about the menu and had many recommendations. My partner and I both got the Smørrebrød sampler, which was a great way to try different Danish foods. Our server even gave us a free sample of his homemade Schnapps, which was delicious and a fun addition to our meal! I highly recommend Cafe Olai to anyone in the area!!
Flere kommentarer
I Google
.
23 september 2023
10,0
Jeg kom før i tiden rigtig ofte på Olai og jeg elskede det. Ambiancen var fantastisk og selvom man vidste støj niveauet var tæt på skadende, så var det en del af oplevelsen! Nu har jeg ikke været der i et par år og vi valgte jer så fredag og jeg må indrømme jeg blev skuffet. I er stadig smilende og det er dejligt MEN. I har valgt nye stole som er lækre, men i har simpelthen ikke ordentlig plads til dem. Man føler sig hurtigt indeklemt og er DYBT afhængig af at det menneske du skal forbi er venlig, hvis/ når du skal forbi! I har ændret lidt i menu kortet og det er klart det skal til hist og her, dog har i glemt enten at informere på kortet eller huske jeres tjenere på at informere om ting, det er trods alt ikke kun faste kunder i har.... jeg fik jeres tatar med fritter og sovs. Og uden tvivl jeres kok skal have ekstrem ros for den bearnaise for den var helt igennem fantastisk! Men i beskriver ikke at i kommer ting i jeres tatar? Og hvorfor ikke? Løg er som oftest en selvfølge efterhånden, men pickles og dressing lagt på toppen burde være et krav i skrev på... jeg kan ikke tåle Dressing og jeg kan ikke fordrage pickles og de var ikke til at pille ud og sjovt nok da jeg kan dø af Dressing spiser jeg det ikke, så jeg fik ødelagt et måltid der garanteret ellers havde været ekstremt lækkert! Fordi i ikke tænker det er vigtigt at meddele om den slags. Dressing på en tatar med sovs til er ikke standart og derfor kan i ikke bare forvente folk selv tænker langt nok til at "mistænke" jer for at komme utraditionelle ting på/i maden, da i jo ikke er en ny nordisk restaurant eller lignende. Jeg prøvede at forklare jeres tjener det, men ingen anerkendelse og ingen "undskyldning" eller noget andet mad. Det var ikke okay.... Jeg er skuffet og en smule indestængt over jeg gik der fra uden mad og måtte bruge flere penge på den mad et andet sted. 160,- er trods alt også lidt for pomfritter. -så er du fremtidig kunde, så hør lige til hvad der er på og i maden, hvis der er en fødevare der ikke skal være på din tallerken.
Flere kommentarer
I Google
.
17 september 2023
8,0
Ett mysigt ställe med mycket god mat
Flere kommentarer
I Google
.
09 september 2023
8,0
Tyvärr e där ofta väl berusade svenskar här men lyckas man få en plats på innergården blir upplevelsen väl värt resan.
Flere kommentarer
I Google
.
02 september 2023
10,0
Dejlig mad til fine priser. Venlig og smilende personale
Flere kommentarer
I Google
.
02 september 2023
10,0
Helt fantastiskt ställe, och brutalt bra mat
Flere kommentarer
I Google
.
26 august 2023
10,0
Posto molto delizioso,dove lo staff composto da ragazzi è veramente efficiente.Cibo buono e rapporto qualità prezzo ottimo. Abbiamo cenato nel giardino interno ed era tutto perfetto. Consigliato per famiglie con bambini,vi stupiranno!
Flere kommentarer
I Google
.
25 august 2023
10,0
God mad og rimelige priser, men betjeningen er noget langsom.
Flere kommentarer
I Google
.
15 august 2023
8,0
Helt supert! Tradisjonell dansk mat, servert på elegant, moderne og innbydende vis. Godt utvalg snaps og øl. Hyggelig betjening. Fantastisk service - jeg kom til å glemme mine solbriller der, og fikk strålende oppfølging for å få disse tilbake. Vi kommer tilbake ved neste mulighet!
Flere kommentarer
I TripAdvisor
.
09 juli 2023
10,0
Stedet hvor du går hen for traditionel dansk mad og smørrebrød samt smørrebrødsplatter. Samtidig er der også udvalg af lækre salater og andre kødretter. Lille hyggelig sted med fantastisk service selv om man bestiller ved kassen, er personalet hjælpsomme og smilende. Et godt sted for børn, da børneretterne kommer med sjov pynt og lidt ekstra.
Flere kommentarer
I TripAdvisor
.
05 april 2023
10,0

Lignende restauranter i Helsingør

8,2
206
Anmeldelser

Axelbar

21/09/2023: Jag vill inte gå någon annanstans när jag är i Helsingør. Under sommarhalvåret är det perfekt att sitta på uteserveringen och blicka ut över Axeltorv och folklivet där. Man kan sitta utomhus stora delar av året. Är man frusen så tillhandahåller Axelbar värmande vadderade filtar med ärmar som man kan ta på som en täckjacka. Under vinterhalvåret sitter man gärna inne vid den långa fina bardisken eller vid nåt av de andra borden. Det finns även sittplatser en trappa upp, men det är inte lika mysigt. Där uppe finns även toaletterna, som alltid är rena och fräscha. Jag brukar välja kombinationen två smørrebrød och ett glas fatöl som man får till ett bra pris. Smørrebrøden är välgjorda och tilltalande för både ögon och gom. En favorit är spättafilé med antingen remouladsås eller räkor. Spättan har alltid varit perfekt tillagad med en panering som är krispig och god. Flæskesteg är också ett bra val av smørrebrød. Personalen är väldigt trevlig och gör att man alltid känner sig välkommen. Utbudet av öl med både danska och utländska brygder är stort. Många finns på fat. Så efter den första ölen till smørrebrøden så tar man gärna både en och två öl till. Efter den här recensionen så kommer jag väl inte hitta nåt ledigt bord vid nästa besök. De är värda att ha fullsatt hela tiden. Så bra är det. Bilden visar en sån där lånejacka man kan ta på om man är frusen på uteserveringen.
10/09/2023: Fantastisk lækkert sted, med helt uovertruffen service. Vi var 7 personer der spiste der, hvor de gik over alle vores forventninger - selvom mange af os havde specielle ønsker til maden, samt allergener! Også gode til at give råd, omkring hvad man skal se og opleve rundt omkring Helsingør, som en der kun af været på korte besøg i byen et par enkelte gange
8,2
1122
Anmeldelser

Ciao-Ciao

25/09/2023: Food is gorgeous. Particularly the chicken pasta and the tiramisu (we come back for the tiramisu alone). The decor and tables are kept clean and pristine. The service is very good and prompt.
25/09/2023: Altid god betjening Stemning er rigtig italiensk Gode priser riglig af mad på tallerken

Sådan kommer du til restauranten

Din browser har ikke denne funktionalitet