Vi var otte midaldrende herrer, der havde bestilt bord en torsdag aften.
En lille håndfuld bestilte stedets specialitet - pandestegte ål ad libitum - med kartofler og persillesovs. Alle var super-tilfredse. Ålen var perfekt stegt og ingen stykker var fra ældre ål (som kan være knapt så velsmagende), der blev bestilt opfyldning flere gange af både ål, kartofler og persillesovs, så hvis man kommer på Feggesund Kro, er det helt klart denne ret, man skal bestille. Kvaliteten er høj (selvom persillen i sovsen ser lidt grå ud, hvilket tyder på, at der ikke anvendes frisk persille), og man får alt det man kan spise, og prisen er særdeles rimelig.
Også stjerneskuddet vakte glæde. Man får en kæmpe portion, og der var faktisk en enkelt, der ikke kunne spise op. Og de øvrige blev meget mætte. Den røgede laks, som er populær på flere steder, har dog ikke noget at gøre på et stjerneskud. Desuden er der kun tale om et stjerneskud, hvis der både indgår en stegt og en dampet fiskefilet. Hvis den dampede fisk mangle, som her, er der rettelig kun tale om en stjernekaster. Men kan man leve med dette, og at de hvide asparges er fra dåse, så er der god valuta for pengene.
Jeg bestilte, som et par andre pandestegte rødspættefileter med rejer, asparges og hvide kartofler med persillesovs. Fiskefileterne var pandestegte, som lovet, men portionen var kun lige knap tilstrækkelig til, at man kunne blive mæt - og der måtte gøres et større indhug i ålespisernes kartofler og persillesovs (de havde jo “spis hvad du kan”) for at blive mæt. Og her gælder også kommentarerne ovenfor om persillesovsen og asparges. Så her er prisen altså lidt i overkanten - ikke mindst, når man sammenligner med de pandestegte ål og stjerneskuddet (stjernekasteren).
De fleste af os bestilte en af stedets øl, og da de er fra Thisted Bryghus, er der jo ikke rigtig noget at udsætte på det.
Betjeningen var fin, venlig og imødekommende.
nielsmartin
.
30 september 2024
6,0
Vi fik Feggesund Færgekros specialitet, Stegte ål med kartofler og persillesovs.
Man kan spise ad libitum. Vi havde dog ikke brug for ekstra, da vi fik et gevaldigt fad ål i første omgang.
Ålene var stegt perfekt og persillesovsen smagte, som den bare skal.
I min optik kunne der nok spares lidt på stegesmøret. Det nederste lag ål svømmede i fedststof.
Skal vi så have dårlig samvittighed over at spise ål, som er truet med udryddelse. Næ, de kommer fra en lokal ålefarm, så vi kan spise med god samvittighed, og det kommer vi til igen.
Stedet er virkelig hyggeligt og personalet var rigtig søde og flinke.
Lcharmo
.
29 juli 2024
8,0