31/05/2025: Tidl. givet dette sted 5 stjerner. Fik også denne gang sæsonmenu. Forretten lød besnærende , men var meget lille , som en stor snack. Aspargesstykker og stykker af jomfruhummerhaler , undersaltet og tilsmagt med eddike. Der manglede noget fedme(sauce/dressing e.l) til balance. Kunne have været en god ret , men så skal der noget mere til , både gastronomisk og i mængde. .Til hovedretten var der lovet nye kartofler- vi fik stegte kartofler søbet ind i en ubestemmelig krydderiblanding - absolut ikke god til saucen , der var med rigelige , og for mange grønne peberkorn . (ellers god og i egen lille kobbergryde) Heldigvis fik vi lov til at få hvide kartofler stedet. De lovede grøntsager var 1-2 spiseskefulde ternede rodfrugter - andeterrin ca 1 god teskefuld "leverpostej" med en spiseskefuld tynde kartoffelsticks. Kødet smagte udmærket , 3 skiver ,lovet langtidstilberedt , men var medium rare og for rødt til mig . Heller ikke smørmørt. Det er der dog nogle , der foretrækker. Alt i alt også samlet noget skuffende. Desserten var lille , men med fine filoplader - en meget tung creme og et halvt jordbær. Både det gastronomiske niveau og "value for money" er faldet væsentligt , siden vi var her i efteråret 2024, så vi synes ikke , at det helt er køreturen og pengene værd. Der er dog hyggeligt på stedet , og servicen var rigtig fin. Så man skal nok komme for nostalgiens skyld og for at spise deres traditionelle retter , som ser store og rigelige ud (på de andre borde ) og så gemme gastronomien til en anden gang.
15/03/2025: Super gennemført gammel kro, der har bevaret stemningen og indretningen. Masser af detaljer og historie.
Dejlig beliggenhed lige ned til Gudenåen.
Vi fik dagens ret, kalvesteg stegt som vildt, som smagte lækkert (125kr).
Rigtig venlig og imødekommende betjening.
Morgenmads platte med lidt af det hele. Det var rigtigt fint.
To ting havde dog nær kostet en stjerne:
Der var en rigtig træls larm på værelset. Formodentlig fra udsugning fra køkkenet. Søvnen var derfor ikke at råbe hurra for.
Stemningen mellem personalet virkede anspændt. De tænkte tydeligvis ikke på, vi kunne høre dem, når de snerrede og bagtalte hinanden.