A real 5 star restaurant, we took the 5 course menu and the wine pairing. Starters were ceviche with pickled onions ,beef tartare, some kind of red lettuce with pure and additionally we took arancini. I am not a fan of tartare but this one was excellent. Alongside with the starters they brought to us sourdough garlic bread that raised our expectations quite high from early on. The main dishes were lobster tagliolini and steam cod. Finally tiramisu for dessert. I will let the pictures talk for themselves.
Giakos Antonios
.
30 marts 2024
10,0
Good food, good prices, good service.. paying DKK 50 for a couple of glasses of tap water and DKK 300 for a sad wine menu means that we land on 4 stars. 5
Rudi Bloch Hansen
.
20 marts 2024
8,0
Odette served us a fantastic meal. Exciting ingredients and flavor combinations. Delicious orange wine from the Czech Republic
Jonas Bo Hansen
.
14 marts 2024
10,0
I have just come home after a lovely dinner at Odette in Kompagnistræde. I had booked a table - and luckily, because everything was busy even though it was early evening. Service was sweet and attentive, and the food was exciting and tasty. I can definitely recommend Odette :-)
Kristina Løvendal
.
12 marts 2024
10,0
Nice experience. Super delicious food and very friendly service
Alice Steiner
.
10 marts 2024
10,0
Nice place, good atmosphere, pleasant service as you need a lift before the last star comes.
Sten Thorup
.
02 marts 2024
8,0
Vi fik dining week menuen: En veg og en alm. Menu.
Forretter var gode, specielt brødet med kryddersmør, stracciatellaen og auberginen. Men var skuffet over pastaen. Den var overkogt så pastaen klistrede sammen i klumper og den ene af pasta retterne var ikke særlig varm. Derudover sagde menuen og tjeneren at vi fik bucattini pasta, men det lignede umiddelbart noget andet meget tyndere pasta. Tiramisuen var fint nok.
Nitro Nitroniuim
.
19 februar 2024
6,0
Sådan en lidt la la oplevelse at gå derfra med. Vi havde bestilt dining Week menuen og fik fire dele venlige forretter. De var klassiske uden sådan at blæse os bagover. Faktisk var brødet med hvidløg den største oplevelse. Hovedretten var pastaretter, hvor den ene var vegetarisk og den anden med kød. Den vegetariske var ikke rigtig varm, hvorfor den naturligvis blev sendt tilbage. Det gav ikke personalet anledning til at kompensere eller egentlig bare forklare.
Tiramisu til dessert.
En vin til 575 kroner til.
Umiddelbart lidt for ordinært !
Lysse
.
13 februar 2024
6,0
Fantastic food and fantastic experience every time I'm there, wether it's with family or friends. I rarely come back to the same places because I love to try new, but it's different with places like Odette because I just know I'll have a top experience! Can't praise enough!
Laura Shafer
.
11 februar 2024
10,0
Odette laver velsmagende italiensk inspireret comfort food med et lille ekstra tvist. Betjeningen er høfligt, opmærksom og smilende. Jeg fik deres menu med anti pasti, hovedet og dessert. Antipasti bestod af 3 retter og et stort hjemmelavet brød tilsat timian smør - super lækkert. Deres torske crudo med blodappelsin var let, syrlig med et dejligt tvist af rosenpeber. God start! Græskar burrata med hasselnød var fyldig uden at være for fed. Klassikeren kalve tonnato med tuncreme og kapers var ikke helt i skabet - dertil savnede jeg at kødet var mere mørt. Hovedretten valgte jeg bucatini med vildsvin ragout. Pausen blev serveret som i Italien, al dente. Velsmagende men måske kunne ragouten godt have været lidt mere saftig og mør. Ved siden af blev serveret stegt kål med en emulsion på brunet smør - dét var helten! Virkelig lækkert - den helt rigtige balance mellem den bitre kål og den fede emulsion! Til dessert fik jeg en tiramisu og cacao sorbet. Begge dele velsmagende. En generel god oplevelse - skulle jeg give 5 stjerner for maden, havde det krævet, at det havde været fejlfrit. Jeg kunne sagtens finde på at komme igen.
Jens Horslund Christensen
.
06 februar 2024
8,0