Søllerød Kro Rudersdal

8,4

Baseret på 907 anmeldelser fundet på 3 webs


8.4
8.4
7.4
8.4

Tendens

3
Af det 123
hos Rudersdal

Gæsterne kommenterer deres retter af...

Score og anmeldelser

Danmarks bedste restaurant. Genial og koordinerinet service, samt Michelin mad. Hvad mere kan man ønske?
Flere kommentarer
I Google
.
12 juni 2021
10,0
Søllerød Kro is without any doubt Denmark's best fine dining restaurant. The service is perfect. Professional and still down to earth. The restaurant manager, Jan Restorff is the perfect host and his team ow waiters and chefs are just wonderful. The location is fantastic - and in spring, summer and early fall the courtyard is the best place to enjoy the excellent food, sublime guest service, and the quietness and calmness you need once in a while. Perfect for couples (or those who hope to be) and business meals. Nothing could be better. Oh yes: The food if fantastic too...
Flere kommentarer
I Google
.
12 juni 2021
10,0
Spiste den dejligste frokost i høj solskin i gården på Søllerød Kro. Vi fik deres syv retters menu. Smagene var klassisk med et twist og man kommer igennem alle de råvarer man forventer på et sted som Søllerød Kro. Kæmpe anbefaling.
Flere kommentarer
I Google
.
30 maj 2021
10,0
Fantastisk oplevelse, super lækker mad. Bestemt ikke sidste gang vi ses
Flere kommentarer
I Google
.
29 maj 2021
10,0
Helt fantastisk oplevelse. Maden var skarp, spændende og passede perfekt til stedets lokation og historie. Service var skarp og meget gavmildt. Det var også fedt at tjenerne greb stemningen og spillede med. Det kan varmt anbefales både til dates, familie og fokus på gastronomi!
Flere kommentarer
I Google
.
22 maj 2021
10,0
Søllerød er stilsikkert, klassisk og trygt. Det er meget smagfuldt og lækkert. Dog var der en ret med kalvkød jeg ikke helt kunne forstå, og noget af salaten, der var pynt, smagte jordslået.
Flere kommentarer
I TripAdvisor
.
19 maj 2021
8,0
Vi var et selskab på 3, der spiste på Søllerød Kro umiddelbart efter genåbningen. Derfor ville jeg nok have glædet mig over et hvilket som helst restaurantbesøg, men alligevel tror jeg nu nok, at jeg med sikkerhed kan vurdere, at denne middag var i særklasse.Kroen er idyllisk med sit klassiske interiør, der dog ikke går på kompromis med et særdeles højt komfort- og hygiejneniveau. Vi havde på forhånd valgt 7-rettersmenuen, der så lovende ud. På drikkevarerne fordelte vi os med en prestige vinmenu, en almindelig vinmenu og druemost til chaufføren. Jeg havde ikke været i stand til at finde ud af på forhånd, hvilke vine, der indgik i menuerne; men min tillid til stedets vinniveau er ganske høj – og vi blev bestemt ikke skuffet. Til vores snacks fik vi os et godt glas champagne. Derpå fulgte en perlerække af velvalgte vine – både gamle kendinge og interessante overraskelser. Hver og en passede perfekt til den ledsagende ret og havde hver gang den helt rigtige temperatur. Det er et tegn på det professionelle niveau, at man forlod etablissementet uden at være stangberuset. Jeg har aldrig forstået de steder, hvor man skænker så rigeligt op, at man efterlader gæsterne med tømmermænd dagen efter.Madretterne var smukke og særdeles velsmagende. Kokken var vist stadig i vinterhumør, så retterne var rige på svampe og masser af umami. Min hustru ville gerne have haft en lidt bredere smagsvariation; men jeg kunne ikke have været mere tilfreds. Særligt var der en selleriret, som jeg stadig drømmer om. I det hele taget var der masser af fantasi og kreativitet over de enkelte retter, og selv om der var gjort vildt meget ud af udseendet og serveringen, var smagen i centrum hver eneste gang – heldigvis.Betjeningen var lige som den skulle være, hvilket vil sige, at der var tjenere, straks når der var brug for dem og ellers ikke. De introducerende bemærkninger til de enkelte retter og vine var vel nok i den korte ende i forhold til det sædvanlige på tilsvarende gourmetrestauranter, men det passede os nu ganske glimrende. Det fortjener en særlig ros, at al betjening foregik på dansk. Det kan man bestemt ikke tage som en selvfølge længere. Mit personlige problem er, at mine engelskkundskaber reduceres i takt med, at vinmenuen konsumeres. Det var heldigvis ikke et problem på Søllerød Kro.Prisen forekom ganske rimelig for den meget høje kvalitet og for den uforlignelige oplevelse. Jeg giver Søllerød Kro mine bedste anbefalinger.
Flere kommentarer
I TripAdvisor
.
04 maj 2021
10,0
Perfect. Outstanding. No need to say more.
Flere kommentarer
I Google
.
21 marts 2021
10,0
Man kan altid være sikker på, at alt er i orden på Søllerød Kro
Flere kommentarer
I Google
.
07 januar 2021
10,0

Lignende restauranter i Rudersdal

8,4
114
Anmeldelser

Grano & Luppolo

11/06/2021: Virkelig lækker pizza råvarerne er helt i top. Det kan varmt anbefales
09/06/2021: Fantastiske pizzaer og super betjening
8,5
87
Anmeldelser

Gastro 27

17/06/2021: Skøn mad og meget sødt personale. Har købt take away et par gange hos jer og glæder mig til snart at skal ned og spise hos jer på resturanten med familien :-)
12/05/2021: Hyggelig stemning og dejlig mad

Sådan kommer du til restauranten

Din browser har ikke denne funktionalitet