Hindenburg Svendborg

8,4

Basado en 295 opiniones encontradas en 3 webs


Tendens

1
Af det 260
hos Svendborg

Gæsterne kommenterer deres retter af...

Score og anmeldelser

Good atmosphere, good service, good pizza!
Flere kommentarer
I Google
.
15 april 2025
10,0
Good atmosphere in there, and nice staff who created a good atmosphere!!
Flere kommentarer
I Google
.
15 april 2025
10,0
Really good and welcoming atmosphere
Flere kommentarer
I Google
.
15 april 2025
10,0
Damn good restaurant, the food is good, the service is top class. All in all, it can be recommended.
Flere kommentarer
I Google
.
15 april 2025
10,0
Good food, good service and friendly staff
Flere kommentarer
I Google
.
12 april 2025
10,0
Maget cozy place their kebabs look insane fun staff look make a day pray recommend 100%
Flere kommentarer
I Google
.
12 april 2025
10,0
Really good food and probably the best service I have encountered in a very long time, Big up from here
Flere kommentarer
I Google
.
12 april 2025
10,0
Really delicious and great service
Flere kommentarer
I Google
.
11 april 2025
10,0
Fantastic food, fresh produce, good service and a great place, all in all, highly recommended 🙌
Flere kommentarer
I Google
.
11 april 2025
10,0
Hindenburg is a nice place to eat and there are nice employees
Flere kommentarer
I Google
.
09 april 2025
10,0

Lignende restauranter i Svendborg

8,4
434
Anmeldelser

Sushi Stuen

20/03/2025: My wife says it's the best Sushi place in Svendborg 👌👌
18/03/2025: Fantastisk smagfuld mad tilberedt af de bedste råstoffer. Kæmpe fornøjelse. Dette krydret med professionel betjening, gjorde det til en mindeværdig aften. Kan kun anbefales.
8,4
589
Anmeldelser

Resumé

06/04/2025: Frokost for to med store forventninger. Beliggenhed er fantastisk og betjening hele vejen igennem venlig og professionel. Alle anretninger var af høj æstetisk værdi! Men et grundigt køkken fortjener en grundig feedback: Vi vælger en menu med 3 retter samt blandet saft og vin "paring". Forretterne er (1) taskekrabbe med jordskokker - her er der intet særligt idet krabbesmagen ikke trænger rent igennem. (2) Røget makrel med æggeblomme sjovt anrettet på en spændende boghvede kiks som er fiskeformet - makrelmosen er nok for salt og man nyder ikke spillet med æggeblomme som ikke kan smages. (3) Grillet tun i en ingefær soya marinade meget japansk inspireret - tunstykket er middel kvalitets bluefin (?) men marinaden er utroligt vel tillavet frisk og syrlig. Denne marinade er "ambitiøs"! Herefter grydebrød som virkelig også fortjener udmærkelse - penslet med andefedt, supersprød skorpe. Brødet er herligt. Det er serveret med friskrørt smør som i sig selv er lidt smagløst. Men det brød og den ovenfor anførte japanske marinade - det var en drøm. Forretterne er parret med en null promille weingut (saft) baseret på muskateller druer - virkelig et fejlskud idet der her er tale om en meget sød saft som ikke passede til nogen af det tre retter. Fiskeretten var en helleflynder serveret med kartoffelmos - her bør nævnes en meget spændende ramsløgolie som spillede godt med fisk og mos. MEN, tilberedningen af fisken var overraskende dårlig - den havde en overflade som måske er grillet eller behandlet med gasbrænder - det gav en sej overflade som ikke var god. Her kunne man overveje at lave fisken "sous vide" for at bevare fiskens gode struktur. Til fisken en Bourgogne fra Sandrine Deletang - heller ikke en god paring (subjektiv vurdering) især pga. den kraftigt mineralske eftersmag som nærmest var generende sammen med fisken. Hovedretten var gratineret oksekød - tilberedning var fin - men kødkvaliteten var skuffende: Kunne være mere mørt. Der skulle have været marv - men det kunne man ikke smage. Skorzonerrod var anvendt to gange - her kunne man måske have anvendt een anden rodfrugt for at få lidt variation. Desserten var en "semifreddo" med kvædesorbet på chokoladebund - delikat serveret med net lavet af bipollen. Problemet her var temperaturen - sorbeten var alt for kold og hård. Oplevelsen af sorbet er meget temperaturafhængig og en for kold servering vil tage toppen af oplevelsen. Brugen af kvæde var original og anretningen super flot. Pris/kvalitet er nok for høj for hvad der blev præsteret i køkkenet. En lille overraskende detalje: Det dejlige og smukke åbne rum med direkte adgang til køkkenet må have en dårlig udluftning idet alt vores tøj lugtede af mad efter besøget. Vores oplevelse var i alt mellem 3 og fire stjerner holdt nede af køkkenet og oppe af den gode service.
29/03/2025: we booked this gem of a restaurant for an important dinner with a selection of international clients (we were 15 in total) - and I am so happy we did. From the moment we arrived into the beautifully renovated blue church you are met with quality. Friendly and knowledgeable staff and a clearly excellent chef who created the most amazing dishes, was all overseen by the owner (who was on hand to inform us on the treats we ate and the wine we drank)...all in all a really super evening. It was special and the food was inspired but it also felt relaxed and there was plenty of room to talk and laugh together. A huge thumbs up and a massive well done to the team at Restaurant Resume

Sådan kommer du til restauranten

Din browser har ikke denne funktionalitet