Hindenburg Svendborg

8,4

Basado en 295 opiniones encontradas en 3 webs


Tendens

1
Af det 260
hos Svendborg

Gæsterne kommenterer deres retter af...

Score og anmeldelser

Good atmosphere, good service, good pizza!
Flere kommentarer
I Google
.
15 april 2025
10,0
Good atmosphere in there, and nice staff who created a good atmosphere!!
Flere kommentarer
I Google
.
15 april 2025
10,0
Really good and welcoming atmosphere
Flere kommentarer
I Google
.
15 april 2025
10,0
Damn good restaurant, the food is good, the service is top class. All in all, it can be recommended.
Flere kommentarer
I Google
.
15 april 2025
10,0
Good food, good service and friendly staff
Flere kommentarer
I Google
.
12 april 2025
10,0
Maget cozy place their kebabs look insane fun staff look make a day pray recommend 100%
Flere kommentarer
I Google
.
12 april 2025
10,0
Really good food and probably the best service I have encountered in a very long time, Big up from here
Flere kommentarer
I Google
.
12 april 2025
10,0
Really delicious and great service
Flere kommentarer
I Google
.
11 april 2025
10,0
Fantastic food, fresh produce, good service and a great place, all in all, highly recommended 🙌
Flere kommentarer
I Google
.
11 april 2025
10,0
Hindenburg is a nice place to eat and there are nice employees
Flere kommentarer
I Google
.
09 april 2025
10,0

Lignende restauranter i Svendborg

8,3
436
Anmeldelser

Sushi Stuen

14/05/2025: always well served and their sushi is Svendborg's best
29/04/2025: The absolute best sushi in town! Each piece prepared with attention and great love. Located right in the center square in a former pharmacy (enjoy the building and the amazing ceiling). Great place to date, celebrate or just casual dining. Today, a table of 12 ladies of a certain age were being kindly introduced to their first sushi by the lovely owner herself and having a great experience. I just dropped in today for an unplanned lunch At just 70 kr - and look what I got! I cannot recommend this place enough.
8,3
592
Anmeldelser

Resumé

26/04/2025: A lovely evening in the blue church. Beautiful surroundings, friendly waiters. This is not the first time we have eaten here. Therefore we can compare. And we were a little disappointed with the food this time. The bread was a bit boring, sauce and potatoes were served in portions. It would be good, with more potatoes and that the sauce stayed on the table. In addition, we were seated at an unluckily placed table. Right next to a noisy kitchen and where the staff rushed by. There were otherwise several free tables in the room.
06/04/2025: Frokost for to med store forventninger. Beliggenhed er fantastisk og betjening hele vejen igennem venlig og professionel. Alle anretninger var af høj æstetisk værdi! Men et grundigt køkken fortjener en grundig feedback: Vi vælger en menu med 3 retter samt blandet saft og vin "paring". Forretterne er (1) taskekrabbe med jordskokker - her er der intet særligt idet krabbesmagen ikke trænger rent igennem. (2) Røget makrel med æggeblomme sjovt anrettet på en spændende boghvede kiks som er fiskeformet - makrelmosen er nok for salt og man nyder ikke spillet med æggeblomme som ikke kan smages. (3) Grillet tun i en ingefær soya marinade meget japansk inspireret - tunstykket er middel kvalitets bluefin (?) men marinaden er utroligt vel tillavet frisk og syrlig. Denne marinade er "ambitiøs"! Herefter grydebrød som virkelig også fortjener udmærkelse - penslet med andefedt, supersprød skorpe. Brødet er herligt. Det er serveret med friskrørt smør som i sig selv er lidt smagløst. Men det brød og den ovenfor anførte japanske marinade - det var en drøm. Forretterne er parret med en null promille weingut (saft) baseret på muskateller druer - virkelig et fejlskud idet der her er tale om en meget sød saft som ikke passede til nogen af det tre retter. Fiskeretten var en helleflynder serveret med kartoffelmos - her bør nævnes en meget spændende ramsløgolie som spillede godt med fisk og mos. MEN, tilberedningen af fisken var overraskende dårlig - den havde en overflade som måske er grillet eller behandlet med gasbrænder - det gav en sej overflade som ikke var god. Her kunne man overveje at lave fisken "sous vide" for at bevare fiskens gode struktur. Til fisken en Bourgogne fra Sandrine Deletang - heller ikke en god paring (subjektiv vurdering) især pga. den kraftigt mineralske eftersmag som nærmest var generende sammen med fisken. Hovedretten var gratineret oksekød - tilberedning var fin - men kødkvaliteten var skuffende: Kunne være mere mørt. Der skulle have været marv - men det kunne man ikke smage. Skorzonerrod var anvendt to gange - her kunne man måske have anvendt een anden rodfrugt for at få lidt variation. Desserten var en "semifreddo" med kvædesorbet på chokoladebund - delikat serveret med net lavet af bipollen. Problemet her var temperaturen - sorbeten var alt for kold og hård. Oplevelsen af sorbet er meget temperaturafhængig og en for kold servering vil tage toppen af oplevelsen. Brugen af kvæde var original og anretningen super flot. Pris/kvalitet er nok for høj for hvad der blev præsteret i køkkenet. En lille overraskende detalje: Det dejlige og smukke åbne rum med direkte adgang til køkkenet må have en dårlig udluftning idet alt vores tøj lugtede af mad efter besøget. Vores oplevelse var i alt mellem 3 og fire stjerner holdt nede af køkkenet og oppe af den gode service.

Sådan kommer du til restauranten

Din browser har ikke denne funktionalitet