KOI Sushi Odense

8,3

Baseret på 313 anmeldelser fundet på 3 webs


8.3
8.3
8.3

Tendens

3
Af det 629
hos Odense

Gæsterne kommenterer deres retter af...

Score og anmeldelser

Superb quality food and great service! We were very pleased with our waitress Anna, who knew the menu by heart. Following her advice, we chose a personal menu - a collection of carefully selected dishes by the chef himself. It's a delightful feast! If you are looking for something extraordinary with a personal touch, Koi Sushi in Odense is definitely the place to be. Highly recommended!
Flere kommentarer
I Google
.
13 juli 2021
10,0
4 stjerner efter fynsk standard, 3 på landsplan. Godt på vej men ikke i mål. Det er ikke pynt der gør sushi god. Heller ikke hos KOI. Stedet er eksperimenterende med rullerne, hvad mener du f.eks om en okonomiyaki-roll? Jeg har testet rigtig meget sushi i Danmark og også en del i udlandet. KOI sushi er i toppen af hvad jeg har fået serveret på fyn. #Hvad var godt Hosomaki (de små ruller med en ofte kun enkelt ingrediens udover ris og tang) var rige på smag og man har her valgt at lege med tanken om små ruller med mere komplekse sammensætninger f.eks. grillet laks. Lækkert. Nigiri med flamberet laks smager flamberet. Mange steder smager den af Buthangas, men ikke her. Laksen smelter på tungen og er uden tvivl god kvalitet. Nigiri med tun og bonito-flager var en genistreg og super lækkert. Halvdelen af maden var super flot anrettet Idéen med at pynte med papirstynde chilistrimler er en elegant måde at tilføje styrke til retten samtidig med at det er dekorativt. (Se billede) Anretningen blev serveret med wasabi, ingefær og kinaradise, hvoraf sidstnævnte var dejlig friskt. #Hvad var knap så godt Sammenlignet med sushi af samme kvalitet i KBH er KOI sushi dyr. Nigiri med reje var utrolig kedelig - brug friske rejer istedet! Ikke frossen færdigpakket sushitopping. Når vi er ved færdigvarer. Brug da krappekød i jeres ruller når i stræber efter at være high end. Surimi'en gør ikke nået godt for jeres ruller. Rullerne var som sagt eksperimenterende og til tider så meget at jeg bliver i tvivl om det stadig er sushi. En af rullerne var dyppet i okonomiyaki dej og friturestegt. Det bliver for meget. Smager det godt? Jah. Men er det længere prisen værd? Jeg synes det ikke, det hører mere til som streetfood med en lidt anden kg-pris. Sødt at give pakker med bolcher med i tale-away. Synd at de smager syntetisk og er blevet ganske bløde. #Vurdering Jeg savner simpel sushi, gode ris, skarp anretning og fokus på smagen. Nej jeres sushi bliver ikke bedre sushi af at blive pyntet som højtbelagt smørrebrød. Nigiri er dog blandt de bedste jeg har fået i lang tid og brugen af bonito-flager som pynt på tun er ikke mindre end genialt! Fornuftig sushi og fin Nigiri, hvis jeg ignorerer nigiri med reje.
Flere kommentarer
I Google
.
03 juli 2021
6,0
Jeg har ingen negative bemærkninger. Jeg bestilte sushi til 14 personer som takeaway. Der var rigeligt og det var lækkert, nyt, flot og spændende. Der kom pænt foldede Servietter pinde, soya og alt andet tilbehør med. Betjeningen er sød og imødekommende og jeg fik lov selv at vælge til og fra i menuerne. Ovenikøbet fik jeg det hele med -20 % studierabat. Alt for billigt til kvaliteten! Kæmpe anbefaling herfra
Flere kommentarer
I Google
.
30 juni 2021
10,0
Jeg havde læst alle de gode anmeldelser, inden jeg for første gang bookede bord og jeg må sige at jeg ikke blev skuffet! Det var noget af det bedste sushi, jeg har fået (og jeg er en tæmmelig garvet sushi spiser)! De blandede det kulinariske fancy køkken med sushien du køber nede hos din basic sushi dealer, men det hele til en fair pris. Vi valgte en omakase omgang og blev udfordret på ting, vi ikke selv ville have valgt, men det smagte fantastisk! og tjeneren var super sød oveni ;)
Flere kommentarer
I Google
.
18 juni 2021
10,0
Suveræn god sushi og meget god betjening. Derudover er restauranten rigtig hyggelig og er lokaliseret godt!Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi besøger Koisushi!!:)
Flere kommentarer
I TripAdvisor
.
01 juni 2021
10,0
Rigtig god service og lækker mad
Flere kommentarer
I Google
.
21 maj 2021
10,0
Rigtig fin oplevelse. I top 5 af det bedste sushi jeg har fået. Menukortet er lidt rodet, men betjeningen er i top. Ville have givet gode drikkepenge, men fik slet ikke mulighed for at tilføje det til regningen, så her en klar anbefaling i stedet :)
Flere kommentarer
I TripAdvisor
.
15 maj 2021
10,0
Super lækker mad, hyggeligt lokale og god service. Kan bestemt anbefales.
Flere kommentarer
I Google
.
14 maj 2021
8,0
Really good food, but not amazingly good. Rice was stickier than a McDonald's Saturday night. Kept sticking to the plate. Waiter was excellent.
Flere kommentarer
I Google
.
25 april 2021
8,0
Et både hyggeligt og esterisk flot spisested. Venlig og professionel betjening. Den bedste kvalitet af Sushi jeg har fået til dato!
Flere kommentarer
I Google
.
24 april 2021
10,0

Lignende restauranter i Odense

8,3
147
Anmeldelser

Korup Pizza

09/04/2021: Bedste pizzaer i odense! Med det dejligste personale 👍
18/03/2021: Virkelig god pizza byens bedste lækkert
8,4
175
Anmeldelser

Restaurant Aro

19/07/2021: Aro forbliver toppen af Odenses gastronomi. Simpelthen alletiders. Super god mad på højt internationalt niveau. Kompetent betjening fyldt med viden, og uden antydning af krukkeri. Fem kæmpe gourmet-stjerner.
17/07/2021: Virkelig en fantastisk aften med super god mad og sød betjening, bestemt et sted vi vil komme igen. 👍👍

Sådan kommer du til restauranten

Din browser har ikke denne funktionalitet