Restaurant Aro Odense

8,4

Baseret på 181 anmeldelser fundet på 2 webs


8.4
8.4
8.4

Tendens

4
Af det 594
hos Odense

Gæsterne kommenterer deres retter af...

Score og anmeldelser

Super dupper spisested, det hele spiller stemningen, vinen, maden og serveringen.
Flere kommentarer
I Google
.
19 september 2021
10,0
Alt spillede. Et par uovertrufne og originale retter på Michelin-niveau med velparrede, lækre vine. Resten i stabil høj kvalitet og perfekt håndværk uden undtagelse. Utraditionel men god placering i let industriområde. God stemning, der steg yderligere i løbet af aftenen. Fuldt hus på en torsdag. Akustikken var veldæmpet - hvis man bliver ør i hovedet, så bebrejd de mange lækre vine, ikke lyden.
Flere kommentarer
I Google
.
10 september 2021
10,0
Really delicious food, great service, hearty atmosphere, with down-to-earth staff, a wide range of wine, and interesting takes on the dishes. Wholeheartedly recommend it to food and wine connoisseurs. I had all seven courses and the sizes of each as well as the timing at which each dish were served was perfect. Well done!
Flere kommentarer
I Google
.
05 september 2021
10,0
Vi havde en skøn aften på Aro. Vi fik syv retter, hvor de var utrolig gode til at tage hensyn til særlige kræsenheder (såsom nogle i selskabet ikke kan lide due). Vi blev rigeligt mætte af de syv retter, men vi var nødt til at prøve den store menu, da alt Aro laver er lækkert. Behagelig betjening. Vil anbefale at reservere bord, da der typisk er ret booket.
Flere kommentarer
I Google
.
29 august 2021
10,0
Aro forbliver toppen af Odenses gastronomi. Simpelthen alletiders. Super god mad på højt internationalt niveau. Kompetent betjening fyldt med viden, og uden antydning af krukkeri. Fem kæmpe gourmet-stjerner.
Flere kommentarer
I Google
.
19 juli 2021
10,0
Virkelig en fantastisk aften med super god mad og sød betjening, bestemt et sted vi vil komme igen. 👍👍
Flere kommentarer
I Google
.
17 juli 2021
10,0
Mega lækkert mad og vine til... Kan kun anbefales. Fantastisk gourment restaurant.. Vi kommer så meget tilbage.
Flere kommentarer
I Google
.
14 juli 2021
10,0
Perfect match with the wine menu. Will comeback for sure ☺️
Flere kommentarer
I Google
.
02 juli 2021
10,0
Fantastisk god betjening og virkelig skøn mad. Det var en fornøjelse af besøge Aro.
Flere kommentarer
I Google
.
27 juni 2021
10,0
Aro er en restaurant helt i topklasse. En af de bedste restauranter i Odense. En legende tilgang til madoplevelser på højt plan. Der er kælet for detaljen og eksperimenteret med den gængse opfattelse. En god kombination af fransk og nordisk køkken. Forvent det uventede. Råvarerne er i topklasse. Vinene er utraditionelle og udsøgt med omhu. Du kan roligt vælge deres vinmenu. Det har Aro helt styr på. Atmosfæren er hjertelig, uhøjtidelig og ukompliceret krydret med en tilstedeværelse af høj faglighed. Lokalet skal bare opleves. Min varmeste anbefaling.
Flere kommentarer
I Google
.
20 juni 2021
10,0

Lignende restauranter i Odense

8,4
122
Anmeldelser

Vår

17/09/2021: Tak for en uforglemmelig aften. Mad, vin og service var perfekt - kreativt, velsmagende og helt nede på jorden, TAK. Det bliver ikke sidste gang.
27/08/2021: The diner went "crescendo", from a little bite to more developed dishes and finished with a generous and delicious desert. Respectable wines served, and the plates were beautiful and neatly prepared. What I appreciated the most was how concentrated the flavours of every single ingredient were. Really recommend if you're in Odense. Ratio price quality completely worths it.
8,4
190
Anmeldelser

Restaurant HOS

16/10/2021: En smagsoplevelse man sent glemmer.
08/10/2021: Virkelig god mad og exceptionel service! Jeg var der med min mand. Vi fik 4 retters menu, med vinmenu 2 (det lidt dyrere valg). Og det var fantastisk! Man kan virkelig smage at de elsker mad og vin, og der er en hyggelig stemning med plads til lidt pingpong mellem gæster og personale. Vi er nu begge mætte og glade, og kan varmt anbefale andre at spise HOS.

Sådan kommer du til restauranten

Din browser har ikke denne funktionalitet