Restaurant Aro Odense

8,4

Baseret på 175 anmeldelser fundet på 2 webs


8.4
8.4
8.4

Tendens

2
Af det 629
hos Odense

Gæsterne kommenterer deres retter af...

Score og anmeldelser

Anmeldelser Notater
TripAdvisor 47 10
Google 9.7
Anmeldelser Notater
Facebook
Aro forbliver toppen af Odenses gastronomi. Simpelthen alletiders. Super god mad på højt internationalt niveau. Kompetent betjening fyldt med viden, og uden antydning af krukkeri. Fem kæmpe gourmet-stjerner.
Flere kommentarer
I Google
.
19 juli 2021
10,0
Virkelig en fantastisk aften med super god mad og sød betjening, bestemt et sted vi vil komme igen. 👍👍
Flere kommentarer
I Google
.
17 juli 2021
10,0
Mega lækkert mad og vine til... Kan kun anbefales. Fantastisk gourment restaurant.. Vi kommer så meget tilbage.
Flere kommentarer
I Google
.
14 juli 2021
10,0
Perfect match with the wine menu. Will comeback for sure ☺️
Flere kommentarer
I Google
.
02 juli 2021
10,0
Fantastisk god betjening og virkelig skøn mad. Det var en fornøjelse af besøge Aro.
Flere kommentarer
I Google
.
27 juni 2021
10,0
Aro er en restaurant helt i topklasse. En af de bedste restauranter i Odense. En legende tilgang til madoplevelser på højt plan. Der er kælet for detaljen og eksperimenteret med den gængse opfattelse. En god kombination af fransk og nordisk køkken. Forvent det uventede. Råvarerne er i topklasse. Vinene er utraditionelle og udsøgt med omhu. Du kan roligt vælge deres vinmenu. Det har Aro helt styr på. Atmosfæren er hjertelig, uhøjtidelig og ukompliceret krydret med en tilstedeværelse af høj faglighed. Lokalet skal bare opleves. Min varmeste anbefaling.
Flere kommentarer
I Google
.
20 juni 2021
10,0
Hyggelig atmosfære og mega lækker mad. Fuldt hus en torsdag aften, så gør man noget rigtigt🙃
Flere kommentarer
I Google
.
11 juni 2021
10,0
Fantastisk god mad og god service. Kan varmt anbefales. Også Take-Away der bare er sublimt
Flere kommentarer
I Google
.
04 april 2021
10,0
Højest mulige kvalitet har sin pris. Det sagt; en helt fantastisk gastronomisk oplevelse.5 anretninger, alle i en gastronomisk kvalitet der kalder det helt brede smil frem.En fake "fois" lavet af kyllinge lever og total sprød polenta chips mm. var en nærmest eksplosiv oplevelse som man med god samvittighed kan nyde. En blini, helt ud over hvad der på nogen måde kan forventes, både i mængde som velsmag. Okse med morkler og linser, exceptionel smag , balance og struktur. En chokoladetærte , med præg af overflødighedshorn, både i smag og mængde. Til slut petit fours , ikke dem du er vant til, udsøgt. Her bør Michelin manden indfinde sig snarest! Best takeaway ever!
Flere kommentarer
I TripAdvisor
.
11 marts 2021
10,0

Lignende restauranter i Odense

8,3
313
Anmeldelser

KOI Sushi

13/07/2021: Superb quality food and great service! We were very pleased with our waitress Anna, who knew the menu by heart. Following her advice, we chose a personal menu - a collection of carefully selected dishes by the chef himself. It's a delightful feast! If you are looking for something extraordinary with a personal touch, Koi Sushi in Odense is definitely the place to be. Highly recommended!
03/07/2021: 4 stjerner efter fynsk standard, 3 på landsplan. Godt på vej men ikke i mål. Det er ikke pynt der gør sushi god. Heller ikke hos KOI. Stedet er eksperimenterende med rullerne, hvad mener du f.eks om en okonomiyaki-roll? Jeg har testet rigtig meget sushi i Danmark og også en del i udlandet. KOI sushi er i toppen af hvad jeg har fået serveret på fyn. #Hvad var godt Hosomaki (de små ruller med en ofte kun enkelt ingrediens udover ris og tang) var rige på smag og man har her valgt at lege med tanken om små ruller med mere komplekse sammensætninger f.eks. grillet laks. Lækkert. Nigiri med flamberet laks smager flamberet. Mange steder smager den af Buthangas, men ikke her. Laksen smelter på tungen og er uden tvivl god kvalitet. Nigiri med tun og bonito-flager var en genistreg og super lækkert. Halvdelen af maden var super flot anrettet Idéen med at pynte med papirstynde chilistrimler er en elegant måde at tilføje styrke til retten samtidig med at det er dekorativt. (Se billede) Anretningen blev serveret med wasabi, ingefær og kinaradise, hvoraf sidstnævnte var dejlig friskt. #Hvad var knap så godt Sammenlignet med sushi af samme kvalitet i KBH er KOI sushi dyr. Nigiri med reje var utrolig kedelig - brug friske rejer istedet! Ikke frossen færdigpakket sushitopping. Når vi er ved færdigvarer. Brug da krappekød i jeres ruller når i stræber efter at være high end. Surimi'en gør ikke nået godt for jeres ruller. Rullerne var som sagt eksperimenterende og til tider så meget at jeg bliver i tvivl om det stadig er sushi. En af rullerne var dyppet i okonomiyaki dej og friturestegt. Det bliver for meget. Smager det godt? Jah. Men er det længere prisen værd? Jeg synes det ikke, det hører mere til som streetfood med en lidt anden kg-pris. Sødt at give pakker med bolcher med i tale-away. Synd at de smager syntetisk og er blevet ganske bløde. #Vurdering Jeg savner simpel sushi, gode ris, skarp anretning og fokus på smagen. Nej jeres sushi bliver ikke bedre sushi af at blive pyntet som højtbelagt smørrebrød. Nigiri er dog blandt de bedste jeg har fået i lang tid og brugen af bonito-flager som pynt på tun er ikke mindre end genialt! Fornuftig sushi og fin Nigiri, hvis jeg ignorerer nigiri med reje.
8,3
147
Anmeldelser

Korup Pizza

09/04/2021: Bedste pizzaer i odense! Med det dejligste personale 👍
18/03/2021: Virkelig god pizza byens bedste lækkert

Sådan kommer du til restauranten

Din browser har ikke denne funktionalitet