Restaurant Nordatlanten Odense

7,5

Baseret på 779 anmeldelser fundet på 2 webs


7.5
8.5
7.5
7.5

Tendens

57
Af det 594
hos Odense
1
Af det 3
køkken Seafood på smh Odense

Gæsterne kommenterer deres retter af...

Score og anmeldelser

Dejlig atmosfære, gode nærværende personaler og super lækker retter. Vi besøgte restauranten, under DinnerDays, ikke sidste gang vi besøger dem.
Flere kommentarer
I Google
.
17 oktober 2021
10,0
Vi havde en lidt blandet oplevelse på Restaurant Nordatlanten. Maden var udmærket, men omgivelserne og en lidt forvirret service trækker desværre ned. Lokalerne bærer lidt for meget præg af, at borde og stole skal kunne klappes sammen, når huset skal bruges til andre ting. Lysstofrørene i loftet, de slidte stole, og de store træborde gør ikke meget for at skabe en hyggelig stemning. Udefra kan det være svært at se, hvor indgangene til restauranten er, hvorfor gæster ankommer fra vidt forskellige retninger i restauranten. Personalet er venligt og imødekommende, men også noget fraværende. Der var et større selskab da vi besøgte stedet, og det var tydeligt at deres tilstedeværelse fyldte en del for tjenere og køkkenet. Maden var helt udmærket, uden dog at være prængende. Kammuslinger var lækre og veltilberedte. Jeg bestilte desuden fish and chips, og fik til fisken et bjerg af pommes frittes. Stedet har potentiale til at være en hyggelig restaurant, men bærer desværre for meget præg af at være et kulturhus. Med lidt dæmpet belysning og et større fokus på helhedsoplevelsen, så kommer vi gerne igen.
Flere kommentarer
I Google
.
23 september 2021
6,0
Altid god service, søde tjenere og super lækkert mad, både fornøjelse og gane👌👍
Flere kommentarer
I Google
.
22 september 2021
8,0
Super brunch og drikke varer og dejlige lokaler
Flere kommentarer
I Google
.
12 september 2021
10,0
Rigtig godt. Sommermeny kan anbefales
Flere kommentarer
I Google
.
10 august 2021
10,0
Stilfuld restaurant. Smukke omgivelser. Fik sommermenu til 800 kuverten. Oplevelsen var på det jævne og levede desværre ikke helt op til omtalen på hjemmesiden eller prisen for den skyld. Venlig betjening men lidt præget af ferie (uerfarne afløsere). Det er dog ikke sidste gang jeg spiser her. Jeg skal prøve skaldyr og hvidvin 😊
Flere kommentarer
I Google
.
17 juli 2021
6,0
God mad men ikke mere end det. Ikke meget ost at vælge imellem. Kaffen var halvlunken men vi fik en ny portion som var varm. Jeg betalte for drikkevarer ad libitum da vi ankom. Da vi sagde farvel blev jeg bedt om at betale uha ikke i orden.
Flere kommentarer
I Google
.
03 juli 2021
6,0
Et hyggeligt sted at spise og høflig betjening. Så i kan roligt bestilt bord.
Flere kommentarer
I Google
.
28 juni 2021
10,0
5 stars - food was delicious and tasty, service was impeccable, atmosphere and location were on point! We had a first class experience. Thank you to all the staff.
Flere kommentarer
I Google
.
06 juni 2021
10,0
Altid lækkert mad og lokaler i top
Flere kommentarer
I Google
.
06 juni 2021
10,0

Lignende restauranter i Odense

6,7
329
Anmeldelser

Bluefin

30/07/2021: Sushi take away. Næsten perfekt, lidt mere soya er ønskelige....
27/07/2021: Nok det bedste sushisted i Odense, efter min mening. Man krydser selv af på kortet hvad nan ønsker, hvis man bestiller all you can eat, og det er bare lækkert. Sushien bliver anrettet på skiferplader m. diverse grønt og kaviar-ish kugler. Det er vildt lækkert! Derudover er restauranten pæn og lidt rå i det.

Kvalificerer sig ikke

Sådan kommer du til restauranten

Din browser har ikke denne funktionalitet