De bedste restauranter køkken andre internationale retter i Odense

3 restauranter i GastroRanking

Sorter efter Restauranter i nærheden
7,5
2352
Anmeldelser

Burger Anarchy


Odense, 20-30kr.
07/05/2022: Great burgers. More pricey than regular burger places but they make up for that with the quality and deliciousness
06/05/2022: Betjeningen 5 med burgerne var en skuffelse. De smagte præfabrikerede og uden karakter. Til gengæld var de chili fritter vi fik i top klasse og levede op deres navn.

7,3
298
Anmeldelser

Restaurant Fynboen


Odense, 45-60kr.
20/04/2022: Meget hyggelig stemning. Smukt anrettet og smagfuld mad. Skønt personale med stor interesse i og viden om mad og vin.
02/04/2022: Vi fik en 10 retters oplevelse med vin. Stor skuffelse over smag og service - levede ikk op til forventninger eller prisniveau. Måtte bede om salt fordi samtlige retter manglede smag, kødet var ikke mørt og der hvor der var smag var det ensformigt og 1 smag der fyldte hele retten. Selleri serveringen flød tallerkenen i smør. Derudover havde vi gjort opmærksom på allergi, det var ikke styr på det og måtte sende samtlige retter tilbage og så vi fik ikke nogle retter serveret samtidig ved bordet udover desserten. Vin blev glemt og skænket efter retterne var serveret. Vi gjorde opmærksom på tingene, men blev ikke rigtig mødt i det. Rigtig ærgelig oplevelse da tidligere ellers har været rigtig god.


Kvalificerer sig ikke

Nelle's Overgade


Odense, <20kr.

1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din browser har ikke denne funktionalitet