De bedste restauranter køkken arabisk

6 restauranter i GastroRanking

Sorter efter Restauranter i nærheden
7,5
1228
Anmeldelser

Saray Kebab


Aarhus
23/09/2023: så dejlig mad og hyggeligt stedet
12/09/2023: Min kone og jeg besøgte stedet og parkerede bil v. Tilhørende parkeringsplads hvor der var forsamlet 15-20 unge mænd. Vi spiste hver en rullekebab som var lang tid om at blive færdig men betjening var høflig og opmærksom. Maden var halv kold men smagte udemærket. Mens vi spiste hører vi flere kanonskrald eller fyrværkeri udenfor og da vi var færdige med at spise og fremme ved vores bil gik det op for og hvad der var foregået. De unge mænd som hang ud i området, havde opdaget vi har en stor hund i bilen, og smed fyrværkeri ved bilen så hunden blev grebet af panik. De virkede truende overfor os og derfor kommer vi aldrig tilbage til det sted.


Kvalificerer sig ikke

Punjab


København
06/07/2023: Intet fungerede bortset fra kasseapparatet Køns- og smagsløste retter, hvor den ubehagelige følelse af gammel, fed og dårlig mad sneg sig ind halvt inde i måltidet - der fulgte 2 dips med.. ok ide, men måske skulle den første man åbner ikke lugte af kloak –> skraldespand sammen med resten. Så var der kun maverumlen og kvalme tilbage, hvilket selvfølgelig kom først på natten – ØV En på alle måder en dårlig oplevelse – desværre.
29/04/2023: The restaurant looks beaten down when you come in. Broken seats with worn leather etc. The buffet was terrible. The chicken biryani was bone dry and tasted off. The kofte was so salty it wasn't edible. So was the fried chicken. It literally made me sick. I would highly recommend eating elsewhere.


Kvalificerer sig ikke

Kebabistan


København
07/07/2023: Bestilte en durum kebab uden agurk og med ekstra tomat. Der var INGEN tomater - derimod 4 stykker agurk. Masser af tør rødkål fremfor salat. Kan ikke anbefales.
02/05/2023: Lækkert og super veltillavet, jeg fik et tyrkiskbrød det kan klart anbefales. Der er 69kr godt givet ud


Kvalificerer sig ikke

Restaurant Zafran


København


Kvalificerer sig ikke

Cafe Give


Vejle, 20-30kr.


Kvalificerer sig ikke

Divan


København

1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din browser har ikke denne funktionalitet