De bedste restauranter i Struer

44 restauranter i GastroRanking

Sorter efter Restauranter i nærheden
7,7
385
Anmeldelser

Café & Restaurant Værftet


Struer, >100kr.
14/11/2020: Fornuftige priser og dejlig mad. Vi var der 4 veninder og nød det. Udsigten er også helt fantastisk!

7,6
359
Anmeldelser

Venø Kro


Struer, 30-45kr.

7,6
467
Anmeldelser

Restaurant Ved Fjorden


Struer
15/11/2020: Bestilte bord ud fra vurderingerne her på tripadvisor, og fordi restauranten havde en veganer menu. Men der var nu ikke meget, ved den menu jeg fik. Forretten, så ellers lækker og indbydende ud, da den blev serveret, i en lille kobber gryde. Men de lunkne svampe, spillede slet ikke sammen med den helt kolde soja-fløde. Sagde til, den i øvrigt søde og opsøgende tjener, at denne ret ikke lige faldt i min smag. Hovedretten var, aubergine med knuste kartofler, tyttebær, selleri og sauce. Selve gemüsen smagte fint, dog ikke så meget smag i saucen, men auberginen, var faktisk helt rå, og det er virkelig en grøntsag, der ikke smager godt rå. Tjeneren spurgte om jeg var tilfreds, og jeg måtte jo desværre sige til hende, at auberginen ( det bærende i retten), var rå, og derfor uspiselig, men at de øvrige ting på tallerkenen var okay. Hun gik straks i køkkenet, og kom tilbage, og fortalte at kokken beklagede, og at vi naturligvis ikke skulle betale for retten. Til sidst kom desserten, citrontærte med kardemommens og knas. Den hed “ Det sure med det søde”, men burde have heddet det salte med det søde. Og her er jeg i tvivl om kokken har byttet om på salt og sukker i sin tilberedningen af tærten. Men altså det var virkelig en salt mundfuld jeg fik, og jeg kunne slet ikke smage citronen. Min mand hjalp mig med at spise ca. halvdelen af tærten, fordi han ikke syntes jeg kunne være bekendt at beklage mig over denne ret, også. Kardemomme-isen smagte skønt. I får trods alt 3 stjerner, fordi min mands mad var veltilberedt, og velsmagende, og i straks erkendte, at hovedretten var mislykkedes, og derfor trak det beløb fra vores regning, og at den meget søde tjener tilbød os kaffe, på husets regning.Men altså, et godt råd til jer er, at tage veganer-menuen af kortet, indtil jeres kok, har lært at tilberede den, til UG+, alternativt, få hjælp af en veganer, til at sammensætte en skudsikker menu.

7,6
125
Anmeldelser

Havanna Pizza Struer - SE MENU HER - Udbring Alle Dage 17 - 21


Struer
25/11/2020: Byens bedste pizza og bedste service,prisen er fair ..så det så det..
20/11/2020: Meget godt pizzaria, med hurtig og god mad til billige priser, stedet kan godt været ret lille hvis der er mange kunder, men det er kun få tidspunkter hvor det er rigtig slemt

7,3
568
Anmeldelser

Restaurant Orient


Struer
13/11/2020: Endnu engang skøn aften og godt mad

6,7
71
Anmeldelser

6,7
122
Anmeldelser

Restaurant Limone


Struer, 20-30kr.
20/11/2020: Fantastisk tapas fyldt med lækre overraskelser. Fx sweet drop pebbers. Klar anbefaling herfra
14/11/2020: Jeg var det til aftensmad. Maden var kønsløs og servitricerne vidste intet om menuen på kortet. Du er placeret i forhallen til en biograf, hvilket var en smule mærkeligt. Navnet som er italiensk klingende, har intet at gøre med menuen.

6,6
377
Anmeldelser


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke

McDonald's


Struer


Kvalificerer sig ikke

Cafe O


Struer


Kvalificerer sig ikke

La Boheme


Struer


Kvalificerer sig ikke

Vest Bowl


Struer, 30-45kr.


Kvalificerer sig ikke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din browser har ikke denne funktionalitet