De bedste restauranter i Vordingborg

133 restauranter i GastroRanking

Sorter efter Restauranter i nærheden
7,9
50
Anmeldelser

Ismutter Isbar


Vordingborg

7,8
331
Anmeldelser

Det Gyldne Hjørne


Vordingborg

7,6
280
Anmeldelser

Dhaba Street Food


Vordingborg
14/11/2020: Staying in Vordingborg my next dinner place was Dhaba.Really good food in not the most cosy environment.I really enjoyed the food, but when it came to settle the bill I was surprised. I had misunderstood the pricing on the menu card and from my point of view the restaurant should add the text "price per dish" next time they print menu cards. I had two dishes. One were really value for money and the other was overpriced.The service was excellent and I can only recommend this place.However, the place could improve its service by offer beer from local breweries instead of offering main stream beer from a large brewery
14/11/2020: En smule overrasket maden var stærkt men det løstes med lidt yoghurt meget fin betjening 😊

7,6
42
Anmeldelser

Hårbølle Havne Høker


Vordingborg, <20kr.

7,5
357
Anmeldelser

Ristorante Roma


Vordingborg
21/11/2020: Jeg ved ikke hvorfor jeg på trods af en afstand på mindre en halvtreds meter fra hvor jeg bor. Ikke har besøgt Roma noget oftere. Nu har jeg inden for de sidste tre uger, besøgt Roma to gange og det har begge gange været en rigtig god oplevelse med veltilberedt mad i hyggelige omgivelser. Maden er autentisk og personalet er søde og rare.. Jeg siger tak for dejlig mad og vi ses snart igen :-)

7,5
252
Anmeldelser

Damme Kro


Vordingborg

7,4
476
Anmeldelser

The Burger


Vordingborg

7,4
473
Anmeldelser

Bryghuset Møn


Vordingborg
20/11/2020: Hyggeligt sted, meget lækker mad og super betjening. Kan varmt anbefales.
15/11/2020: Awesome place, good vegetarian burger and beer/lemonades.

7,4
108
Anmeldelser

Ba'ryhl Bar & Café


Vordingborg

7,3
285
Anmeldelser

Stalden


Vordingborg
26/11/2020: Glad og god service og rigtig god winersnitzel

7,3
87
Anmeldelser

7,0
53
Anmeldelser

Restaurant Atterdag


Vordingborg

7,0
551
Anmeldelser

Restaurant Klintholm


Vordingborg, 20-30kr.

6,9
61
Anmeldelser

Kabyssen


Vordingborg

6,9
602
Anmeldelser

Cafe Klint


Vordingborg
14/11/2020: I det jeg opholder mig i Vordingborg i en længere periode, har jeg valgt at teste de forskellige restaurenter, og denne gang Cafe Klint.En rigtig hyggelig restaurent med et dejligt miljø. God og opmærksom betjening; men så faldt det til jorden.Jeg bestilte en Madagaskarbøf; men fik noget Hmm.Næsten al maden smagte eller så ud som om det kom som færdigfabrikata fra grossistens fryser; men jeg vil gerne starte med det meget positive. For én gang skyld var der en restaurent, der serverede en god og smagfuld hverdagssalat til deres hovedret. Virkelig positivt.Kartoffelbådene var kedelige færdigkrydderede frostkartofler fra grossisten.Bøffen var næsten rå fars indeni og branket udvendig, og totalt uden salt og krydderier.Sovsen smagte som pulversovs og de grønne peberkorn til at skabe Madagaskarsmagen havde man glemt.Restaurenten bød kun på standardøl fra et af de store bryggerier. De burde have tilbudt noget lokalt øl.Sidst og værst. Alle desserterne var kedelige standard frostting fra grossisten; men så blev jeg ikke tyk af disse.Restaurenten kan for små penge; men med lidt indsats øge gæstens oplevelser markant. Smid grosssistmaden ud og lav madvarerne fra grunden. Istedet for mange forskellige bøffer, så koncentrere sig om nogle få, der bare er lige i øjet.
14/11/2020: Har været uheldig flere gange og fået kedelig og uheldigt tilberedt mad, desværre

1 2 3 ... 9

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din browser har ikke denne funktionalitet