Min hustru og jeg var en lørdag aften på Mash. Vi har besøgt stedet ret ofte, men denne gang var det med alt betalt. Dejligt.
Da vi ankom til restauranten og da vi havde fået anvist vores bord, fik vi, som appetizer, en kurv med noget lækkert brød med dejligt smør til og en flaske vand.
Vores meget professionelle tjener fik frihed til at vælge alt vores mad. Lidt af et sats, men det fortrød vi bestemt ikke. Det giver nogle gode smagskombinationer og det er sjovt at lade sig overraske.
Til forret fik vi en frisk tuntatar som smagte utroligt godt og til den fik vi et glas champagne.
Til hovedret fik vi en dansk dry aged ribeye og en ribeye fra Uruguay. De blev trancheret ved bordet og smagte begge himmelsk på hver deres måde. Der er virkelig forskel på kød. De var begge supermøre og fyldt med god smag og med tilpas fedtmarmorering.
Som sides fik vi trøffelfries, tomatsalat og broccolini og som sauce fik vi Mash’s fantastiske bearnaise og en pebersauce. Rødvinen var en Montecillo Rioja Gran Reserva fra 2016, en super vin.
Vi sluttede af med en kop americano.
Vi elsker at komme på Mash i Odense og blive forkælet af stedets tjenere som er professionelle og altid i godt humør. Stedet emmer af amerikansk steakhouse med klasse og der er en loose stemning der både er hyggelig og sjov. Priserne er forholdsvis høje, men kvaliteten følger med og man er helt sikker på at få en god oplevelse hver gang.