De bedste restauranter i Fanø

31 restauranter i GastroRanking

Sorter efter Restauranter i nærheden

Kvalificerer sig ikke

Rudbecks Ost & Deli


Fanø
04/06/2021: Super hyggeligcafe med et godt spisekort. Vi var kun til kaffe, og sad og nød den og solen udenfor. Meget venlig betjening. Der er også en lille forretning med diverse specialiteter - bl. a. whisky brygget i Danmark.
02/06/2021: Awesome and friendly staff, made us feel so comfortable and welcome. The food was delicious and will definitely repeat!


Kvalificerer sig ikke

Sønderho Kro


Fanø, >100kr.
15/05/2021: Fantastisk lækker madVi fik den store gourmet-middag, og det var virkelig lækkert. Betjeningen var lidt blandet. Den ene tjener vidste godt nok intet om hverken maden eller vinen og virkede også lidt ligeglad. Hun skulle hele tiden ud i køkkenet og spørge. Når anmeldelsen her alligevel får 5 stjerner, så er det fordi, vi også blev betjent af ejeren, og han var utrolig sød og hjælpsom og gjorde det hele til en god oplevelse.
09/05/2021: Et meget kedelig menukort, meget få frokost retter, at vælge imellem samt alt for dyrt.Fik nogle meget små forkullede bakskuld, Kroen har tidligere kunne lave dem fornuftigt, men denne gang kiksede det fuldstændigt for dem. 2 stk bakskuld for 169 kr come on. En fornuftig størrelse på en bakskuld kan købes for ca 15kr på Esbjerg havn. Ikke sikker på at jeg kommer der igen.


Kvalificerer sig ikke

Fajancen


Fanø, 45-60kr.
15/05/2021: Sublime dinner experience last night! We had “fish of the day” (coalfish) and I cannot remember the last time I had such a well prepared and seasoned fish dish. Simple, yet sophisticated and well balanced flavors. If I have to be very picky then I could have used a bit more beurre blanc sauce, it tasted amazing.


Kvalificerer sig ikke

Ambassaden


Fanø, 45-60kr.
17/05/2021: Blinis med et veritabelt bjerg af stenbidderrogn og østers - virkelig lækker forret.Pighvar med bakskuld - det var en rigtig spændende og yderst velsmagende kombination med skønt tilbehør!Tydeligt at der lige er gen-åbnet og tjener-staben skal lige trænes.
08/05/2021: Vores andet besøg på denne skønne perle. Jeg fik pigvar, så lækkert. Maden er 100% ok, betjening ligeså, vi kommer helt sikkert igen


Kvalificerer sig ikke

Kellers Badehotel


Fanø
17/05/2021: Hvide asparges med kammusling, braiseret lam/pighvar, oste/kokosis rabarber. Vinmenu. Alt elegant, afstemt, lækkert. Tilsæt suveræn betjening. Perfekt.
14/05/2021: Vi var der kun til morgenmad - og det er måske den bedste morgenmad vi nogensinde har fået. Lokale råvare af bedste kvalitet, meget velsmagende og udsøgte retter, super hyggeligt sted, rar og kvalificeret servering. Virkelig fremragende!


Kvalificerer sig ikke

Café Nanas stue


Fanø
14/05/2021: Stedet og maden er til næsten et 4 tal, og alle 4 i familien fik lækkert mad. Men desværre huserede der en ret nævenyttig tjener, som trækker oplevelsen ned. Sjældent, at jeg har prøvet at blive irettesat ind til flere gange af en tjener, som på en helt særlig arrogant facon sørgede for, at vi ikke kommer der igen. Men prøv det, hvis du tænder på at smide et par tusinde efter lidt voksen skældud.
14/05/2021: Dejlig mad, men noget arrogant betjening. Kommer du til Fanø for at blive korrekset er dette det rigtige sted. Tjeneren havde kommentarer til ønsket om at få hvidvinen på køl under måltidet, samt belærte os om kaklerne på væggen hedder fliser og ikke kakler... I turistguiden står der kakler.. en underlig måde at møde sine gæster på.


Kvalificerer sig ikke

Aroma


Fanø


Kvalificerer sig ikke

Stoppestedet


Fanø


Kvalificerer sig ikke

Fanø Krogaard


Fanø
02/06/2021: Wir haben in den letzten Jahren immer wieder das Mittagsmenü im Innen- und Außenbereich ausprobiert. Auch dieses Jahr war es phantastisch. Wir hatten sechs kleine Gänge, die alles etwas Besonderes waren. Sehr nette und professionelle Bedienung. Unglaublich gutes selbst gebackenes Brot. In Summe sehr zu empfehlen
20/05/2021: Fanø Krogård er en gammel priviligeret kro, der i 2020 er genåbnet efter en nænsom total istandsættelse.Kroen ligger perfekt, tæt på færgen. Der er havudsigt fra de fleste værelser.Dejligt miljø, imødekommende personale og et køkken i den bedre ende.Absolut en anbefaling.


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din browser har ikke denne funktionalitet