De bedste restauranter i Fredericia

144 restauranter i GastroRanking

Sorter efter Restauranter i nærheden

Kvalificerer sig ikke

Cafe Mums


Fredericia
31/05/2021: Dejligt sted med udendørs servering. Maden var helt i top . Gode og lækre smørbrød med gode råvarer. Betjeningen var helt fint
23/05/2021: Vi var 4 venner, som spiste brunch på Café Mums. Der er en del at vælge mellem, men buffeten var stadig overskuelig. Det hele smagte dejligt, og som te-drikker var det dejligt, at der var et stort udvalg. Vi var alle meget tilfredse - særligt til prisen! Jeg kommer gerne igen!


Kvalificerer sig ikke

Mair's


Fredericia, 20-30kr.


Kvalificerer sig ikke

Restaurant Carlos


Fredericia, 30-45kr.
14/05/2021: Really good food. Came with bread and aioli to start with. Had homemade lemonade on the menu. Food was really good and stood out from normal cafe food. We came upon the place by chance, look forward coming again. We had the tapas plate and the burger. Recommend both!
10/05/2021: Vil stadig anbefale det, da jeg bliver ved med at komme igen for den gode mad, MEN.. Den betjening man får, særligt omkring middagstiden, er noget af den mest upersonlige og ligegyldige jeg længe har mødt! Det er desværre min erfaring gang på gang. :( De her piger, som virker som om, at kontakten med mennesker og service, ikke interesserer dem synderligt. Min mor og jeg fik en brunchbræt, som vi elsker, men denne gang med de tørreste røræg, jeg nogensinde har smagt! Det var knastørt og plejer at være lækker cremet.Tjeneren kommer og spørg om alt er godt og inden vi når at svare, er hun på vej væk igen?Vi fortæller så, at alt andet er godt, men forklarer med æggene, hvortil hun trækker på skuldrene og går. Ikke engang beklager. Har stor ros til ejeren af restauranten, som altid giver en god og varm betjening! Og maden sidder som regel lige i skabet.


Kvalificerer sig ikke

Ti Trin Ned


Fredericia, >100kr.
20/05/2021: En sublim oplevelse, som vi vil huske tilbage på. Rigtig god stemning og maden, ja lad være med at snyde jer, for denne oplevelse. Tak for oplevelsen.
13/05/2021: Nok den bedste restaurantoplevelse jeg har haft i dette årtusinde. God beliggenhed, gode lokaler. diskrete og dog tjentvilligt personale og slutteligt en sublim samling retter, der tåler sammenligning med de bedste internationale restauranter. Dyrt? ja for hel..... men på den anden side var det en smagsoplevelse, jeg vil mindes med glæde i lang tid fremover.


Kvalificerer sig ikke

Restaurant Oven Vande


Fredericia, 45-60kr.


Kvalificerer sig ikke

Hotel Kryb i Ly Kro


Fredericia
29/01/2021: Jahh du skal her forbi og have stegt flæsk!God betjening, samt stemning, til glimrende priser.. Gør det bare☀️. Enten med venner eller hele familien.


Kvalificerer sig ikke

Cafe Vivaldi


Fredericia, 30-45kr.
29/04/2021: To venner til Øl og Burger! Dette håndterede Café Vivaldi ganske fint. Fantastik service af hele personalet! God velkomst samt forklaring af bestilling. Pænt farvel af samtlige ansatte ved besøgets ende. Nåå.. Så til det vigtigste.. Burgeren!Dobbelt classic burger til mig og en almindelig cheeseburger til min burgerbuddy. Jeg fik dog serveret en dobbelt cheesebruger... Ingen brok herfra.. Den fejl gav mig mere smag for pengene. Overall super fine burgere. Frisk blød bolle og dejligt med crunch fra de solide stykker pickles. God grillsmag på bøfferne, som er af god størrelse. Den ene af de to bøffer i min dobbelt burger, kunne dog have brugt 30 sekunder mindre på panden, da den var lige gennemstegt nok til mig. Min appetitsvagere burgerbuddy ønskede de 30 sekunder mere på hans bøf. Det skal nævnes at bøfferne stadig var velsmagende og på ingen måde rå eller tørre. En god 10'er på vores Burger 12-trinsskala! :)Gode fritter også!Tak for besøget og på gensyn!


Kvalificerer sig ikke

Café Magma


Fredericia
25/05/2021: Super god bøf og hyggeligt at sidde og stege den på en varm sten.Pomfritter og sovs også lige i skabet. Kunne godt have brugt en halv tomat mere til dog.


Kvalificerer sig ikke

Den Engelske


Fredericia


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke

Cozy


Fredericia, 30-45kr.
31/05/2021: Rigtig lækker mad og betjeningen helt i top. Opmærksomme og søde tjenere . Maden var bare super lækker og ventetiden var lige perfekt .
22/05/2021: Min partner og jeg fik frokost på Cozy. Min partner fik en lækker burger og jeg fik smørrebrød. Så lækkert! Smørrebrødene var store, smagte lækkert, fik to stk og det var helt perfekt.Tak for en god middag ❤️


Kvalificerer sig ikke

Kims Koekken


Fredericia
08/05/2021: Hyggelig vietnamesiske restaurant med ægte orginale retter. Har aldrig før fået så gode vietnamesiske forårsruller. Venlig ejer og personale Den restaurant kan varmt anbefales Kommer meget gerne igen


Kvalificerer sig ikke

Hotel Postgaarden


Fredericia


Kvalificerer sig ikke

Joci Sushi


Fredericia


Kvalificerer sig ikke

BackyardBurger


Fredericia
12/04/2021: Vi fik 3 forskellige bruger, 2 med oksekød og en med kylling. De 2 med oksekødet, var kedelige ''standard'' burgere, med kød uden nogen smag, og ikke nogen fantastisk oplevelse, og derfor ikke noget jeg vil anbefale. Dog vil fik vi 1 Crispy Chick burger, denne var en lidt over standard, og hvis man skal have mad derfra vil jeg da anbefale man vælger den, da den smager af noget. meget høfligt personale .

1 2 3 ... 10

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din browser har ikke denne funktionalitet