De bedste restauranter i Haderslev

134 restauranter i GastroRanking

Sorter efter Restauranter i nærheden
7,4
465
Anmeldelser

Brummers Gaard


Haderslev
19/07/2021: Dejlige mennesker og frisk fisk hver dag ,grønsager, kartofler og en et dejligt sted og ikke langt fra kan man sidde og nyde vandet eller bare kigge på Rovfugle 😄.
19/07/2021: Hyggelig gård på Ærø med god mad. Jeg fik en årøgård bøf, som var en rimelig størrelse hakkebøf og dertil buffet med kartofler, salater, sovs mv. Jeg kan normalt ikke udstå buffet, men det her var simpelt og lækkert. Tak for at det ikke var en stor rodebutik 👍 De andre fik lam, og fiskeretten og det var også virkelig lækkert. 😁

7,1
161
Anmeldelser

Kebab House Vojens


Haderslev
03/05/2021: Altid lækkert mad! Venlig betjening og fint spisested. Byens bedste pizza!

7,0
55
Anmeldelser

Congo Bar


Haderslev

6,8
109
Anmeldelser

Mama Mia Gram


Haderslev
22/06/2021: Wir sind im Urlaub hier und haben heute 8x Pizza 🍕 und 1x Düren gekauft... Leute... maga lecker, wir kommen wieder!!!

6,7
218
Anmeldelser

Rådhus Pizza


Haderslev
12/07/2021: Det bedste pomfritter jeg nogensinde har smagt! 😋
11/04/2021: Jeg har været der nogle enkelte gange og fået lidt forskelligt at spise. Stedet er rent og pænt, og personalet altid venligt. Burgerne er ganske ok; lige en lille tand bedre end de fleste andre steder. Jeg er dog glad for at bestille deres indiske mad - det er ret tæt på at være helt autentisk, og det eneste sted i meget stor omkreds hvor du kan få indisk mad! Når der åbnes op for indendørs servering lige om snart, kigger jeg ret sandsynligvis forbi igen, især til indisk mad :-)


Kvalificerer sig ikke

Slukefter Kro


Haderslev
03/06/2021: 5 retters “gourmet” med vine. Maden var ok, men slet ikke gourmet som vi havde forventet. Tjeneren vidste ikke hvad det var for noget oksekød vi fik i ret nr 2 og ret nr. 4 skulle være en stærk ost -Den var mild. Beef Wellington retten var det et alt for stort stykke kød i forhold til fyld, hele retten var tam i smag. Vi blev godt skuffet. Vores oplevelse af mad og vin er mere kvantitet end kvalitet. Vi blev godt skuffet desværre.
17/05/2021: Maden var enten meget fed eller smagte ikke af noget . Hoved retten og desserten var ok resten var ikke noget at skrive hjem om


Kvalificerer sig ikke

Ras2ranten


Haderslev, >100kr.


Kvalificerer sig ikke

Tappo Winebar & Shop


Haderslev, 30-45kr.
01/05/2021: Lækkert lækkert mad ( tapas) især ost med honning og knuste kaffebønner, lækker vin og en super hyggelig stemning, tak for en god frokost


Kvalificerer sig ikke

Café Kridt


Haderslev


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke

Ristorante Firenze


Haderslev
08/05/2021: Jeg har ikke én finger at sætte på besøget! Vi blev tilbudt at sidde inde, trods vores 30 min booking forude sagde at vi ikke kunne være inde. Vi valgte dog at sidde ude. Der var tæpper og varmelamper. Hurtig menukort, hurtige drikkevare, læææækker mad og super service! Og bearnaise sausen var helt klart lavet fra bunden. Bøffen medium stegt som ønsket, perfekt! Min søn på 6 år var fuldt ude mæt, da vi gik derfra.. han spiste rub og stub, incl min mulsinge forret :D jeg kommer klart igen! Vældig fair pris! Omkring 500 for 2 retter til sønnen, forret, hovedret og et glas vin til mor. Gratis vand til vinen.
06/03/2021: De bedste Pizza i byen, vi køre altid 30 km for at få en god pizza, kan varmt anbefales. Dejlig sprød kant og lækker fyld, gode råvarer de bruger.


Kvalificerer sig ikke

Hotel Harmonien


Haderslev


Kvalificerer sig ikke

Mad


Haderslev, 30-45kr.
30/04/2021: Dette spisested var en forfærdelig oplevelse... Dårlig service, snyder kunder og ikke særlig venligt personale..


Kvalificerer sig ikke

Vedsted Landbohjem


Haderslev


Kvalificerer sig ikke

Gram Slotskro


Haderslev
01/06/2021: Et hotel hvor man føler sig velkommen straks ved ankomst.En restaurant med god mad og super service. - En af deltagerne, der er allergiker ville ikke være besværlig. - Da man fandt ud af det, blev denne ret lavet om. - Meget fin service.

1 2 3 ... 9

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din browser har ikke denne funktionalitet