De bedste restauranter i Middelfart

109 restauranter i GastroRanking

Sorter efter Restauranter i nærheden
8,2
233
Anmeldelser

Båringskov gl. Badehotel Fiskerestaurant


Middelfart
27/11/2020: Hyggeligt sted, dejlig mad, godt udvalg
21/11/2020: Dejligt sted der oser af charme. Vi kommer helt sikkert igen.

7,0
101
Anmeldelser

Pizza Palermo


Middelfart
15/11/2020: Købte mad til 9 personer og det var kun bbq ben der kunne have været mere mørre. Eller var alt bare super. Og de har dk's bedste deep pan pizza

6,5
1929
Anmeldelser

Info-Teria Lillebælt Syd


Middelfart
27/11/2020: Fin rasteplads med lidt afstand til motorvejen i grønne omgivelser toiletterne trængte til rengøring og affaldsspande på pladsen var fyldt til bristepunktet det kunne gøres bedre specielt fordi der advares på store skilte om den afrikanske svinepest i området og der opfordres til at bruge affaldsspandende til bla fødevare affald. Jeg beklager dybt og inderligt fordi ovenstående anmeldelse er havnet det forkerte sted det er absolut ikke den oplevelse jeg havde på rastepladsen jeg skal ikke kunne sige om det er google der har lagt den forkert op eller det er undertegnede der har fumlet med tasterne, men det vil blive rettet og den rigtige anmeldelse af Info-teria Lillebælt, syd retning mod Odense bliver efterfølgende lagt på, endnu en gang beklager jeg at den havnede det forkerte sted. Mvh Ryan.
23/11/2020: Nemt at komme til og holde rast samt at få noget at spise. Desuden er der udmærkede toilet faciliteter.

6,5
83
Anmeldelser

Ejby Stenovn Pizza


Middelfart

6,4
82
Anmeldelser

Nr. Aaby Pizza


Middelfart

6,3
61
Anmeldelser

Belle Milano Pizza


Middelfart

6,0
82
Anmeldelser

Ejby grillen


Middelfart


Kvalificerer sig ikke

Holms


Middelfart, 30-45kr.
14/11/2020: Holms er et rigtig hyggeligt sted så vi bestemte os for at spise lidt frokost hos demFik en udmærket pariserbøf, bøffen dejlig stegt og med rigtig god smag, og masser af traditionelt tilbehør. Desværre var brød en mangelvare, bøffen lå på det mindste stykke brød, vi længe har set, måske det var et lille stykke flute.Det bestilte stjerneskud var ligeledes lavet til perfektion og et bjerg af lækre rejer var der også, desværre var der der kun to meget tørre citron skiver på toppen. Bad om mere citron hvorefter der kom to nye knastøre skiver. Manglede desværre også brød her. Fisken lå på et stykke brød på størrelse med en lille skive flute. Vi kommer gerne igen, men vil ved bestilling påtale de meget små skiver brød, og bede om mere brød.
12/11/2020: Meget positiv oplevelse, opmærksom, smilende og kvik betjening. Ingen ventetid på maden, velsmagen og pænt anrettet


Kvalificerer sig ikke

Restaurant Fænøsund


Middelfart
14/11/2020: Fra start til slut Ikke godt nok.Vi blev ikke budt velkommen, fik efter noget tid anvist vores bord. Vi kunne vælge mellem en menu eller 2 hovedretter. Vi tog menuen, hvor det mest opløftende var appetitvækkerne og brødet vi selv måtte spørge efter. Vinen til knap kr. 500 skænkede vi selv. Regningen rejste vi os op og spurgte efter, da de 3 tjenere havde mere travlt i køkkenet og med at rydde bord, fremfor at passe de få gæster der var tilbage i restauranten Tjenerne spurgte på intet tidspunkt om maden smagte, og der var ikke et tak for i aften.


Kvalificerer sig ikke

Papas Pizzeria


Middelfart, 30-45kr.


Kvalificerer sig ikke

KiTZCHEN


Middelfart, 20-30kr.


Kvalificerer sig ikke

Café Rita


Middelfart


Kvalificerer sig ikke

Asia Restaurant


Middelfart


Kvalificerer sig ikke


Kvalificerer sig ikke

dannebroen


Middelfart

1 2 3 ... 8

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din browser har ikke denne funktionalitet